01000100 01001110
Bir Adım Önde
DN Blog / Yaşam Hastaneler Grubu Dijital Dönüşümde Detaynet’i Tercih Etti
Yaşam Hastaneler Grubu Dijital Dönüşümde Detaynet’i Tercih Etti

Yaşam Hastaneler Grubu dijital dönüşüm ve akıllı hastane süreçlerinin hayata geçirilmesi ve yönetilmesi için 2005 yılından bu yana bilişim sektöründe hizmet veren Detaynet ile anlaşma imzaladı.

Antalya Yaşam Hastanesi, Akdeniz Sağlık Vakfı (ASV) Yaşam Hastanesi, Opera Yaşam Hastanesi, Alanya Yaşam Hastanesi, Manavgat Yaşam Hastanesi ve Kemer Yaşam Hastanesi ile Endüstri 4.0 perspektifinde sağlıkta dijital dönüşüm süreci gerçekleşecek. Yapılan anlaşma kapsamında Detaynet tarafından hastanelere teknoloji danışmanlığı verilerek, yazılım ve entegrasyon, alt yapı ve network sistemleri yeniden kurgulanacaktır.

Proje kapsamında 6 hastanenin ihtiyaç duyduğu dijital teknolojilerin geleneksel modele uçtan uca entegrasyonu sağlanarak mevcut sistem dijital dönüşüm fenomenlerine uygun olarak yeniden tasarlanacaktır.

 

facebook icon instagram icon youtube icon linkedin icon twitter icon
predoova logo dncore logo dnserver logo cios logo
ssl icon
Kurumsal Firmamız Hakkında Kurumsal Bilgiler Departmanlarımız Sosyal Sorumluluk Müşterilerimiz İş Ortaklarımız Çözüm Ortaklarımız Kariyer
Çözümlerimiz Web Uygulama & Geliştirme Kurumsal Yazılım Geliştirme İnteraktif Danışmanlık Veri Merkezi ve Bulut Operasyon
İletişim SSS İletişim Formu Çağrı Merkezi Lokasyon
Daha Fazla... Teknolojilerimiz Haberler DN Blog